KONTAKTI MITROVICË

Adresa: Sheshi Adem Jashari (Përballë barnatores shtetërore)

Për provime:
provimet.mitrovice@deutschzentrumkosovo.com
Linku per paraqitje te provimit: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/

Për kurse:
kurset.mitrovice@deutschzentrumkosovo.com
Linku per regjistrim te kursit: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply

Tel: +383 48 665 056

Orari i administratës

E Hënë – e Premte :
10:00 – 18:00
E Shtunë, e Diel dhe ditët e festave:
mbyllur

Ditët e festave dhe të pushimeve për vitin 2022:           Periudha e pushimeve në Deutschzentrum Kosovo:
                                                                            25.12.2021 – 09.01.2022 (pushimet e dimrit)
                                                                             01.08.2022 – 14.08.2022 (pushimet e verës)

Rrjete Sociale