Prishtinë

Të gjithë të interesuarit e qytetit dhe rrethinës së Prishtinës e kanë mundësinë të ndjekin kurse cilësore të gjuhës gjermane në qendër të qytetit të Prishtinës, në Deutschzentrum Kosovo. Poashtu, të gjithë të interesuarit për provime të ÖSD mund ta paraqesin cilindo provim tek ne! Ky sukses sot, është rezultat i një pune të palodhshme të tërë stafit të Deutschzentrum Kosovo!

Adresa

Rr. Musine Kokalari Nr.12A, afër PTK dhe Qendrës së Mjekësisë Familjare në Dardani, 10000 Prishtinë, Kosovë

Kontakti

Për provime:
provimet@deutschzentrumkosovo.com

Linku per paraqitje te provimit: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/

Për kurse:
kurset@deutschzentrumkosovo.com

Linku per regjistrim te kursit: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply

Tel: +383 (0)38 525 055
Mob: +383 (0)45 666 056

 

Për përkthime:
perkthimet@deutshzentrumkosovo.com
Tel: +383 43 877238

Orari i administratës:

E Hënë – e Premte :
08:00 – 18:00
E Shtunë, e Diel dhe ditët e festave:
mbyllur

Rrjete Sociale

Mesazh

Për ç’do informacion që iu duhet, mund të n’a shkruani duke plotësuar të dhënat:

“Du musst nicht spitze sein, um anzufangen. Aber du musst anfangen, um spitze zu werden“

― Zig Zagler ―
Festat zyrtare
Periudha e pushimeve vjetore
  • Pushimet e Dimrit

    25.12.2021 - 09.01.2022

  • Pushimet e Verës

    01.08.2022 - 14.08.2022