LAJME

18

Nën 21

Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo – Mitrovica

Wir suchen Lehrkräfte für unser Sprachzentrum in Mitrovica Das Deutschzentrum Kosovo sucht motivierte, engagierte und lernbereite Lehrkräfte. Von besonderer Wichtigkeit sind...
Read More

12

Nën 21

Fillojnë regjistrimet për kurse të gjuhës gjermane Deutschzentrum Kosovo – Prishtina! – Qendra në Prishtinë

Niveli A1: 22.11.2021, ora 09:00 - 11:30➡️ Niveli A2: 01.12.2021, ora 18:00 - 20:30➡️ Niveli A2: 06.12.2021, ora 09:00 -...
Read More

3

Nën 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A2, B1 dhe B2.1 Qendra në Gjilan!

➡️ Niveli A2: 23.11.2021, ora 15:00 – 17:30➡️ Niveli B1: 23.11.2021, ora 09:00 – 11:30➡️ Niveli B2.1: 23.11.2021, ora 09:00...
Read More

22

Tet 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A1 dhe B2 Qendra në Gjilan!

➡️ Niveli A1: 25.10.2021, ora 18:00 - 20:30➡️ Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00 - 11:30Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim...
Read More

20

Tet 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli B1 dhe B2.1 në Mitrovicë!

Qendra në Mitrovicë:Niveli B1: 25.10.2021, ora 18:00 -20:30Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00-11:30Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por...
Read More

4

Tet 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A1, A2, B1 dhe B2.1

- Qendra në Prishtinë Niveli A1: 18.10.2021, ora: 15:00 - 17:30 Niveli A2: 06.10.2021, ora: 18:00 - 20:30 Niveli B1:...
Read More

1

Tet 21

Tani edhe provime të ÖSD-së në Mitrovicë

Ashtu siç e don tradita, ne kemi përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju: Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë...
Read More

14

Sht 21

Njoftim

Në vijim të masave parandaluese ndaj COVID-19 si dhe në zbatim të urdhërit të qeverisë së Republikës së Kosovës, Deutschzentrum...
Read More

19

Kor 21

Deutschzentrum Kosovo®️, tani me markë të mbrojtur tregtare!

Deutschzentrum Kosovo tani më është brenduar me identitet unik dhe i mbrojtur me markë tregtare nga Republika e Kosovës, Ministria...
Read More

5

Kor 21

Kurs invididual për përgaditje për provim

Po kërkoni përgatitje për provim Dëshironi që mësimdhënësi të mirret vetëm me juve Atëherë drejtohuni në qendrat e Deutschzentrum Kosovo...
Read More