LAJME

20

Lafayette Tet 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli B1 dhe B2.1 në Mitrovicë!

Qendra në Mitrovicë:Niveli B1: 25.10.2021, ora 18:00 -20:30Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00-11:30Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por...
Read More

4

buy accutane cheap online Tet 21

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A1, A2, B1 dhe B2.1

- Qendra në Prishtinë Niveli A1: 18.10.2021, ora: 15:00 - 17:30 Niveli A2: 06.10.2021, ora: 18:00 - 20:30 Niveli B1:...
Read More

1

http://diamondseoulescorts.com/category/our_girls Tet 21

Tani edhe provime të ÖSD-së në Mitrovicë

Ashtu siç e don tradita, ne kemi përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju: Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë...
Read More

14

Sht 21

Njoftim

Në vijim të masave parandaluese ndaj COVID-19 si dhe në zbatim të urdhërit të qeverisë së Republikës së Kosovës, Deutschzentrum...
Read More

19

Kor 21

Deutschzentrum Kosovo®️, tani me markë të mbrojtur tregtare!

Deutschzentrum Kosovo tani më është brenduar me identitet unik dhe i mbrojtur me markë tregtare nga Republika e Kosovës, Ministria...
Read More

5

Kor 21

Kurs invididual për përgaditje për provim

Po kërkoni përgatitje për provim Dëshironi që mësimdhënësi të mirret vetëm me juve Atëherë drejtohuni në qendrat e Deutschzentrum Kosovo...
Read More

5

Kor 21

Oferta e Verës

Shfrytëzoje Oferten më të re “Oferta e Verës” në qendrat tona në Gjilan dhe në Mitrovicë duke u regjistruar në...
Read More

5

Kor 21

Të akredituar! Akkreditiert!

Ne dëshirojmë t’a ndajmë njërin ndër lajmet më të mira në historinë e Deutschzentrum Kosovo me ju: Në vazhdën e...
Read More

28

Qer 21

Tani edhe në Mitrovicë! Jetzt auch in Mitrovica!

Deutschzentrum Kosovo ka përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju! Nga tani e tutje të gjithë të interesuarit e...
Read More

15

Pri 21

Stellenausschreibung – Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo

Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo Wir suchen Lehrkräfte für unsere Sprachzentren in Pristina und Gjilan Das Deutschzentrum Kosovo sucht motivierte,...
Read More