LAJME

30

Jan 21

Oferta e Shkurtit

Kemi kënaqësinë të ju prezentojmë ofertën më të re të Deutschzentrum Kosovo në të dy qendrat në Prishtinë dhe në...
Read More

15

Dhj 20

Provime të ÖSD tani edhe në Gjilan

Ashtu siç e don tradita, ne kemi përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju: Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë...
Read More

11

Dhj 20

Deutschzentrum Kosovo bëhet partner kryesor në Kosovë i shtëpisë botuese më me renome në botë „Cornelsen“

Të nderuar miq, sipas traditës, kemi kënaqësinë të ju njoftojmë që në vazhdën e përpjekjeve tona në ngritjen e cilësisë...
Read More

27

Tet 20

Vlerësimi ekspres

Të dashur zonja dhe zotërinj, Ne e kemi kënaqësinë që t'ju prezantojmë shërbimin tonë më të ri me këtë njoftim!...
Read More

27

Tet 20

Deutschzentrum Kosovo prezanton provimin e ӦSD-së në terren!

Ftesë për të gjitha shkollat e gjuhës gjermane në Kosovë! Deutschzentrum Kosovo prezanton provimin e ӦSD-së në terren! Të dashur...
Read More