Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo – Mitrovica

  • Post author:
  • Post category:

Wir suchen Lehrkräfte für unser Sprachzentrum in Mitrovica Das Deutschzentrum Kosovo sucht motivierte, engagierte und lernbereite Lehrkräfte. Von besonderer Wichtigkeit sind fachliche und soziale Kompetenz, Team- und Kommunikationsfähigkeit, nicht zuletzt auch…

Continue Reading Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo – Mitrovica

Fillojnë regjistrimet për kurse të gjuhës gjermane Deutschzentrum Kosovo – Prishtina! – Qendra në Prishtinë

  • Post author:
  • Post category:

Niveli A1: 22.11.2021, ora 09:00 - 11:30➡️ Niveli A2: 01.12.2021, ora 18:00 - 20:30➡️ Niveli A2: 06.12.2021, ora 09:00 - 11:30➡️ Niveli B1: 17.11.2021, ora 18:00 - 20:30➡️ Niveli B2.1:…

Continue Reading Fillojnë regjistrimet për kurse të gjuhës gjermane Deutschzentrum Kosovo – Prishtina! – Qendra në Prishtinë

Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli B1 dhe B2.1 në Mitrovicë!

  • Post author:
  • Post category:

Qendra në Mitrovicë:Niveli B1: 25.10.2021, ora 18:00 -20:30Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00-11:30Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim!Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht…

Continue Reading Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli B1 dhe B2.1 në Mitrovicë!

Tani edhe provime të ÖSD-së në Mitrovicë

  • Post author:
  • Post category:

Ashtu siç e don tradita, ne kemi përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju: Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se qendra jonë Deutschzentrum Kosovo thellon bashkëpunimin me ÖSD duke…

Continue Reading Tani edhe provime të ÖSD-së në Mitrovicë