Fillojnë regjistrimet për kurse të gjuhës gjermane Deutschzentrum Kosovo – Prishtina! – Qendra në Prishtinë

Niveli A1: 22.11.2021, ora 09:00 – 11:30
➡️ Niveli A2: 01.12.2021, ora 18:00 – 20:30
➡️ Niveli A2: 06.12.2021, ora 09:00 – 11:30
➡️ Niveli B1: 17.11.2021, ora 18:00 – 20:30
➡️ Niveli B2.1: 08.12.2021, ora 09:00 – 11:30
➡️ Niveli B2.2: 29.11.2021, ora 18:00 – 20:30

Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim!

Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim në qendrën në tonë dhe përfitojnë zbritje prej 25% në çmimin e provimit.
🌐Të interesuarit për fillimin e kursit në Prishtinë regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online:
https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply
📞+383 (0) 45 666 056
☎️ +383 (0) 38 525 055
Ju mirëpresim,
stafi Deutschzentrum Kosovo
www.deutschzentrumkosovo.com