Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A1, A2, B1 dhe B2.1

– Qendra në Prishtinë

Niveli A1: 18.10.2021, ora: 15:00 – 17:30

Niveli A2: 06.10.2021, ora: 18:00 – 20:30

Niveli B1: 06.10.2021, ora: 18:00 – 20:30

Niveli B2.1: 04.10.2021, ora: 18:00 – 20:30

Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim! Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim dhe përfitojnë zbritje prej 25% në çmimin e provimit.

Të interesuarit për fillimin e kursit në Prishtinë regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online:

https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply

+383 45 666 056 / +383 38 525 055

Ju mirëpresim,

stafi Deutschzentrum Kosovo

 www.deutschzentrumkosovo.com