Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A1 dhe B2 Qendra në Gjilan!

➡️ Niveli A1: 25.10.2021, ora 18:00 – 20:30
➡️ Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00 – 11:30
Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim!
Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim dhe përfitojnë zbritje prej 25% në çmimin e provimit.
🌐 Të interesuarit për fillimin e kursit në Gjilan regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply
📞 +383 (0) 45 343 234
Ju mirëpresim,
stafi Deutschzentrum Kosovo
www.deutschzentrumkosovo.com