Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli A2, B1 dhe B2.1 Qendra në Gjilan!

➡️ Niveli A2: 23.11.2021, ora 15:00 – 17:30
➡️ Niveli B1: 23.11.2021, ora 09:00 – 11:30
➡️ Niveli B2.1: 23.11.2021, ora 09:00 – 11:30

Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim!
Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim dhe përfitojnë zbritje prej 25% në çmimin e provimit.

🌐 Të interesuarit për fillimin e kursit në Gjilan regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online: https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply
📞 +383 (0) 45 343 234
Ju mirëpresim,
stafi Deutschzentrum Kosovo
www.deutschzentrumkosovo.com