Kurse të reja të gjuhës gjermane: Niveli B1 dhe B2.1 në Mitrovicë!

http://alvinghamvillage.co.uk/data/data.asp
Qendra në Mitrovicë:
Niveli B1: 25.10.2021, ora 18:00 -20:30
Niveli B2.1: 25.10.2021, ora 09:00-11:30
Kurset tona përmbajnë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive për provim!
Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim në qendrën në tonë dhe përfitojnë zbritje prej 25% në çmimin e provimit.
Të interesuarit për fillimin e kursit në Mitrovicë regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online:

http://advanceddentalmn.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=https://advanceddentalmn.com/our-dental-team/ https://apliko.deutschzentrumkosovo.com/Apply

buy Pregabalin online eu +383 48 665 056

Ju mirëpresim,

stafi i Deutschzentrum Kosovo