Njoftim qe e kemi pritur moti!

Nga afati i ardhshem e tutje do të shkurtohet dukshëm koha për pritjen e rezultateve tek provimet e ӦSD!
Rezultatet e rregullta, nga 8 javë siç ka qenë dikur, tani do të publikohen pas 4 javëve!
Rezultatet e vlerësimit ekspres, nga 2 javë siç ka qenë dikur, tani do të publikohen pas 1 jave!

Të dashur kandidatë të ӦSD – Deutschzentrum Kosovo – Prishtina, ne angazhohemi në vazhdimësi për cilësi dhe korrektësi ndaj kandidatëve tanë, andaj këtë arritje më së shumti ua dedikojmë juve! Gjithashtu ju njoftojmë, se përkundër ngritjes së cilësisë dhe përmirësimit të ofertës, nuk do të ketë asnjë lloj ngritje të çmimeve!

Ju dëshirojmë shumë sukses,
Stafi i ӦSD – Deutschzentrum Kosovo – Prishtina

E-maili: provimet@deutschzentrumkosovo.com
Tel: 038 525 055