Njoftim

Në vijim të masave parandaluese ndaj COVID-19 si dhe në zbatim të urdhërit të qeverisë së Republikës së Kosovës, Deutschzentrum Kosovo merr këtë vendim:

Nga data 13.09.2021 deri me datën 26.09.2021 Deutschzentrum Kosovo do të pezulloj aktivitetin mësimor të kurseve të rregullta në të gjitha pikat tona, Prishtinë, Gjilan dhe Mitrovicë. Të gjitha provimet do të mbahen ashtu siç janë të parapara. Administrata për regjistrim të kurseve dhe të provimeve të ÖSD-së do të qëndroj e hapur sipas orarit të rregullt.