Oferta e Shkurtit

Kemi kënaqësinë të ju prezentojmë ofertën më të re të Deutschzentrum Kosovo në të dy qendrat në Prishtinë dhe në Gjilan!

Për herë të parë Deutschzentrum Kosovo do t’i ofroj të gjithë të interesuarve për nivelin A1 pakon KURS + PROVIM të ÖSD-së me një çmim shumë të arsyeshëm prej 399€.

Niveli A1: KURS + PROVIM i ÖSD ZA1 = 399€
Ky kurs përmbanë jo vetëm mësim të rregullt, por edhe përgatitje intensive, me theks të veçantë në provimin e ÖSD ZA1!
Të interesuarit për fillimin e kursit në Prishtinë dhe Gjilan regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online:

Prishtinë:
https://www.deutschzentrumkosovo.com/prishtine/
Tel: +383 (0)45 666 056

Gjilan:
https://www.deutschzentrumkosovo.com/gjilan/
Tel: +383 45 343 234

Ju mirëpresim,
Stafi Deutschzentrum Kosovo
www.deutschzentrumkosovo.com

Lini një Përgjigje