Oferta e Verës

Shfrytëzoje Oferten më të re “Oferta e Verës” në qendrat tona në Gjilan dhe në Mitrovicë duke u regjistruar në kursin special për Bashkim Familjar A1!

Ky kurs do të jetë kurs special përgatitor për provimin e ÖSD ZA1, ku do të përgatiteni nga mësimdhënës me përvojë të gjatë në provimet e ÖSD si dhe me material special për përgatitje për provim!

Çmimin dhe kohëzgjatjen e kursit mund të i gjeni në linkun e bashkangjitur:

Për Mitrovicë: https://www.deutschzentrumkosovo.com/kurset-mitrovice/ Për Gjilan: https://www.deutschzentrumkosovo.com/kurset-gjilan/

Kursantët e Deutschzentrum Kosovo sigurojnë automatikisht një vend në provim dhe përfitojnë zbritje prej 25%. Kursantëve që kanë ndjekur një nivel iu ofrohet zbritje prej 5% në tarifën e kursit të nivelit në vazhdim në rast se i njëjti e vazhdon nivelin tjetër brenda 3 muajve.

Të interesuarit për fillimin e kursit në Mitrovicë apo në Gjilan, regjistrimin e kursit mund ta bëjnë në zyre apo edhe nëpërmjet formularit online: Për Mitrovicë: https://www.deutschzentrumkosovo.com/regjistrimi-mitrovice/ Për Gjilan: https://www.deutschzentrumkosovo.com/regjistrimi-gjilan/

Ju mirëpresim, Stafi Deutschzentrum Kosovo www.deutschzentrumkosovo.com