Pagesa për përkthime të gjuhës gjermane!

Pagesa për përkthime të gjuhës gjermane nga Deutschzentrum Kosovo, bëhet në të gjitha pikat e CAPITAL RIA në çdo qytet të Kosovës, në mbi 200 pikat e saj!
Deutschzentrum Kosovo në bashkëpunim me CAPITAL RIA ofrojnë një lehtësim të jashtëzakonshem!

Meqënëse pagesat e perkthimeve mund t’i bëni në të gjitha pikat e CAPITAL RIA në tërë territorin e Kosovës, shërbimin profesional dhe me përgjegjësi të plotë nga DEUTSCHZENTRUM KOSOVO gjithmonë e keni të ofruar pranë jush.
Nga tani e tutje, të gjithë të interesuarit për përkthime cilësore mund të shkojnë në pikën më të afërt të CAPITAL RIA në të gjithë territorin e Kosovës dhe ta bëjnë pagesën.

Për çdo lloj informacioni mund të na kontaktoni përmes numrit të telefonit +383 43 877 238 apo edhe në email-adresën: perkthimet@deutschzentrumkosovo.com
Të gjitha pagesat bëhen direkt te RIA Capital!

Ju mirëpresim!