Tani edhe në Mitrovicë! Jetzt auch in Mitrovica!

Deutschzentrum Kosovo ka përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju! Nga tani e tutje të gjithë të interesuarit e qytetit dhe rrethinës së Mitrovicës e kanë mundësinë të ndjekin kurse cilësore të gjuhës gjermane në qendër të qytetit të Mitrovicës, në Deutschzentrum Kosovo. Poashtu, të gjithë të interesuarit për provime të ÖSD mund ta paraqesin cilindo provim tek ne si për Prishtinë ashtu edhe për Gjilan! Ky sukses sot, është rezultat i një pune të palodhshme të tërë stafit të Deutschzentrum Kosovo! Regjistrimet për kurse të gjuhës gjermane për gjitha nivelet kanë filluar! https://www.deutschzentrumkosovo.com/

Deutschzentrum Kosovo hat wieder fantastische Neuigkeiten zu verkünden! Von nun an haben alle Interessierten von der Region von Mitrovica die Möglichkeit, qualitativ hochwertige Deutschkurse im Stadtzentrum von Mitrovica am Deutschzentrum Kosovo zu besuchen. Außerdem können alle Interessenten sich für die ÖSD-Prüfungen bei uns für Prishtina und Gjilan anmelden. Dieser Erfolg ist das Ergebnis harter Arbeit aller Mitarbeiterinnen und Mitarbeitern vom Deutschzentrum Kosovo! Die Anmeldungen für Deutschkurse für alle Niveaustufen haben schon begonnen! https://www.deutschzentrumkosovo.com