NJOFTIME

14

Sht 21

Njoftim

Në vijim të masave parandaluese ndaj COVID-19 si dhe në zbatim të urdhërit të qeverisë së Republikës së Kosovës, Deutschzentrum...
Read More

9

Sht 21

Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo – Mitrovica

Wir suchen Lehrkräfte für unser Sprachzentrum in Mitrovica Das Deutschzentrum Kosovo sucht motivierte, engagierte und lernbereite Lehrkräfte. Von besonderer Wichtigkeit sind...
Read More

19

Kor 21

Deutschzentrum Kosovo®️, tani me markë të mbrojtur tregtare!

Deutschzentrum Kosovo tani më është brenduar me identitet unik dhe i mbrojtur me markë tregtare nga Republika e Kosovës, Ministria...
Read More

5

Kor 21

Kurs invididual për përgaditje për provim

Po kërkoni përgatitje për provim Dëshironi që mësimdhënësi të mirret vetëm me juve Atëherë drejtohuni në qendrat e Deutschzentrum Kosovo...
Read More

5

Kor 21

Oferta e Verës

Shfrytëzoje Oferten më të re “Oferta e Verës” në qendrat tona në Gjilan dhe në Mitrovicë duke u regjistruar në...
Read More

5

Kor 21

Të akredituar! Akkreditiert!

Ne dëshirojmë t’a ndajmë njërin ndër lajmet më të mira në historinë e Deutschzentrum Kosovo me ju: Në vazhdën e...
Read More

28

Qer 21

Tani edhe në Mitrovicë! Jetzt auch in Mitrovica!

Deutschzentrum Kosovo ka përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju! Nga tani e tutje të gjithë të interesuarit e...
Read More

15

Pri 21

Stellenausschreibung – Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo

Stellenausschreibung Lehrkraft am Deutschzentrum Kosovo Wir suchen Lehrkräfte für unsere Sprachzentren in Pristina und Gjilan Das Deutschzentrum Kosovo sucht motivierte,...
Read More

30

Jan 21

Oferta e Shkurtit

Kemi kënaqësinë të ju prezentojmë ofertën më të re të Deutschzentrum Kosovo në të dy qendrat në Prishtinë dhe në...
Read More

15

Dhj 20

Provime të ÖSD tani edhe në Gjilan

Ashtu siç e don tradita, ne kemi përsëri lajme fantastike për të ndarë me ju: Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë...
Read More